bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: TÄVLING!

24 april 2013

TÄVLING!

Nu tjejer och killar kan ett par handskar bli era! Kommentera här Varför du skall vinna ett par handskar eller på facebook. Tävlingen går ut 1 första maj och då dras vinnaren också! LYCKA TILL!
/A

5 kommentarer:

  1. Jag sku bli så glad om ja sku vinna eftersom jag hör till kategorin fattig studeranden och inte har så mycket extra att lägga ut men också för att på dina piloxing timmar i Helsingby har du varit en så peppande en så man har kännt att man orkar vad som helst! Och för att man kanske skulle kunna använda dem till andra träningssorter också. Men allra mest (fast jag sku vilja ha egna) så sku ja vilja vinna dom så jag får ge dom åt min syster! :)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hej!!! Kul med tävling om didär handskarna!!! Har länge suktat efter dem på dina LL-timmar, men ej kommit mig för att köpa. Kan inte avvara pengar för dylika "lyxvaror" just nu... Men så råkade jag just idag helt av en slump hamna på din webbsida och såg tävlingen! Finns inga andra alternativ än att delta och hoppas att fru fortuna är på min sida denna vecka.

    Angående piloxingen i allmänhet: Shit alltså! Har de senaste veckorna kommit att älllllllllllllska dina timmar på LL. Det här är SÅ min grej! Ällllskar att dansa!!! Ällllskar att få ut mina aggressioner genom boxningen!!! Och pilatesövningarna gör mig ungefär snyggast i världen. (Känner en sån helvetes jävlaranamma under de sista plankorna. Jag ger bara int upp, trots att jag nästan döden dör!!!)

    Helt sjukt att det överhuvudtaget finns en träningsform som känns såhär skräddarsydd för mig. INGET jag gör i träningsväg får mig att svettas så mycket som piloxingen just nu. Love it! Tack.

    SvaraRadera
  4. Tyckte piloxing var jättesvårt i början, men så småningom börjar man komma underfund med det. Trots att man gör fel pga koordinationssvårigheter så förbränner jag kalorier riktigt bra 500-600 under ett pass, så så länge du drar här i närheten kommer jag gärna och piloxar :)

    SvaraRadera
  5. Kul med tävling Ann! :)
    Ja ha varit på piloxing två gånger och alltid välat pröva handskarna, men aldrig hunnit råffa dem åt mej ;) Så nu sku de va kul att vinna ett par egna handskar att använda då ja kommer på piloxing och även använda dom vid övrig träning, så som promenader :) Piloxing är tungt, roligt och man svettas ordentligt! Tyvärr ha ja int haft möjlighet att delta så många gånger, men med piloxinghandskar har jag en bra motivering att komma oftare :D Ha de bra!

    SvaraRadera